Jonathan och Mathilda – ett färgstarkt höstbröllop

För snart 30 år sedan hälsade jag på en liten nyfödd gosse och hans mamma på BB i Linköping. En av mina bästa vänner hade fött sitt andra barn.
I helgen fick jag äran att agera som ”den sjungande fotografen” i Gävle, där det var bröllop och fest för vackra brudparet Jonathan och Mathilda, numera herr och fru Almqvist. En av de sista dagarna i oktober och vädret bjöd på både sol och moln. Miljön vid Oslättfors kyrka var helt underbar! Och för er som undrar varför brudparets händer ofta sökte sig till brudens mage, så ja . . . . en liten tös växer till sig där inne.

Under vigseln fick jag äran att sjunga två sånger,Du är allt och Kärleksvisan. På festen hade brudgummens föräldrar önskat att jag skulle sjunga Ulf Lundells Kärleken förde oss samman, den som jag sjöng när de själva vigdes för 1,2,3 . . . många år sen. Så självklart gjorde jag det.
Därefter fick kameran smattra på under den trevliga festen.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.