Bröllopsyra – Evelina och Kalle

I lördags hade jag en speciell bröllopsfotografering då min dotter Alvas bästa vän Evelina gifte sig med sin Kalle i Mjölby kyrka. Som mamma till en av tre tärnor har man ju följt alla förberedelser på nära håll och nu var det äntligen dax.
Ett mycket väl planerat bröllop med 3 tärnor och lika många marskalker.
Jag åkte hem till bruden där tjejerna nyss kommit hem från frisören och fick ta del av deras förberedelser där.
Som gäst i kyrkan kunde jag inte låta bli att ta lite oplanerade bilder. Inte minst då vigselakten avslutades med överraskande härlig dans 🙂
Utanför kyrkan fick kameran oxå jobba, fast mitt uppdrag var fotografering av brudparet. Men ibland kan man inte låta bli 🙂

Tyvärr så bjuder ju inte naturen på nån vidare grönska i år och det märktes särskilt väl då brudparet fotograferades med familjer och brudfölje utanför kyrkan. En väntande buss gjorde att vi ej kunde ta oss någon annanstans. Något mer grönska blev det i hembygdsparken där jag fotograferade brudparet medan alla gäster åkte buss till festplatsen.
Jag fick äran att fotografera ett mycket busigt och förälskat par 🙂

Efter avslutad fotografering bar det iväg hemåt, dock inte till mitt eget hem utan till min dotter Alvas där 2 underbara barnbarn väntade på mormor, Vincent, snart 3 år och Tessa, 9,5 månad.
Jodå, jag hann allt med att gå igenom dagens enorma fotoskörd innan jag kröp ner hos ljuvlig liten Tessa <3
4.30 kom två trötta men festglada föräldrar hem (första utekvällen sen barnen kom)

Tack Evelina och Kalle för att jag fick dela ert bröllop med er och föreviga ett mycket vackert brudpar!

Leave a reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.